Medlemmar: 3865 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pires har hörts av polis.

Pires i polisförhör

mån 6 maj 2002 kl 19:12

Robert Pires förhörs på måndagen av fransk polis. Men bara lugn, han är inte anklagad för något.

Soccernet uppger att Pires’ gamla klubb Marseille återigen har hamnat i klammeri med rättvisan. Klubben blev i början av nittiotalet fråntagen segern i Champions League efter att det uppdagades att man hade mutat sig till segern. Nu ska klubben ha tagit emot svarta pengar i samband med spelarövergångar.

Polisen vill höra vad Bob vet om var pengarna från sin övergång till Arsenal i augusti 2000 tog vägen. Detta efter att Marseilles ekonomiska direktör Pierre Dubiton uppgav att inte hela transfersumman från Arsenal har nått den franska klubben.

Arsenal och Robert Pires är inte anklagade för något brott.