Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det Real eller en fortsättning i Arsenal för Vieira?

Arsenal eller Real för Vieira?

mån 6 maj 2002 kl 15:34

Patrick Vieira. Vara eller icke vara i Arsenal?

Förra veckan spekulerade engelsk press vilt om Paddy skulle stanna i Arsenal eller välja en flytt till Real Madrid. Vissa spanska tidningar hävdar att Real redan gjort klart med fransmannen och det nu bara är upp till klubbarna att komma överens.

Många har även antytt att mittfältsstrategen skulle stanna i AFC om laget lyckades vinna de båda titlar som man jagar. Detta avfärdar nu Vieira helt.
- Det spelar ingen roll när jag ska ta mitt beslut. Just nu tänker jag inte alls på det – utan vill bara njuta av vår seger i cupen. Det är bra go i laget och det är kul att få vara en del av det. Alla vill lyckas och vi har jobbat hårt för att nå hit. Förra året var en besvikelse så vi vet hur det känns att förlora, men vi har kommit en bra bit på vägen, säger han till The Sun.

Vieira har kontrakt med Arsenal även nästa säsong, men skriver han inte på en förläning kan vi nog räkna med att han drar till Real för väldigt mycket pengar.