Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hit blir det medlemsresa i november.

En resa till mästarnas land

fre 26 jul 2002 kl 00:00

Med dryga tre veckor kvar arbetar klubben för högtryck. Vi kommer inom kort presentera en rad nyheter på vår NYA hemsida inför den kommande säsongen, där VI är regerande mästare.

Höstens medlemsresa är redan spikad. Den 8 november lyfter vi mot en helg i mästarnas land. Vi vet, det har vi märkt under fjolårets premiärsäsong för Arsenal Sweden, att det är ett stort intresse för att se mästarna på plats. I samarbete med Steve Perryman Sports Travel (se deras hemsida fotbollsresor.com) kan vi erbjuda ett paket den 8 till 11 november.

Vi ser matchen Arsenal mot Newcastle, men kommer också bjudas på en rundtur på helgedomen (känna på gräset) och gå en sväng på Arsenalmuséet. Vi hoppas kunna få Charlie George att guida oss runt bland trofér och titlar. Med tre nätter på hotell (del i dubbelrum), frukost, matchbiljett på North Bank, muséet och rundturen lär priset hamna i trakterna 3000-3300. Flyget är inte inräknat i priset, men räkna mellan 800 och 1200 kronor för en resa tur och retur med RyanAir eller SAS. Vi kommer återkomma inom kort med exakta detaljer och hur du anmäler dig. Håll utkik på vår nya hemsida.

Mr Arsene Wenger har varit relativt anonym på tranfsermarknaden till dagens datum. Det är klokt. Vi har sålt Inamoto till Fulham och Richard Wright till Everton och plockat in tre intressanta namn i backen Pascal Cygan, den brasilianske VM-mittfältaren Gilberto Silva och så lånet av uruguayanske landslagsmålvakten Fabian Carini från Juventus.

Den, så annars, eviga följetongen runt Vieira har vi inte sett eller hört mycket runt i sommar. Det är skönt.

Våra främsta utmanare i Manchester U, Liverpool och Leeds har det surrat desto mer runt. Jag skulle ge mycket för tankarna bland fansen runt Elland Road och ordföranden Peter Ridsdale, som har haft och har en tuff sommar så här veckorna före seriepremiären. Han har sålt stjärnan, sparkat vår David O'Leary (han borde komma hem till Highbury) och målvakten Martyn struntade i resan till Asien.

Newcastle kan bli en allvarlig utmanare i år.

Bara så ni vet.