Medlemmar: 5807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ferguson är ute och svingar igen.

The Return of Big Mouth-Fergie

tis 6 aug 2002 kl 17:41

Så var det dags igen. Sur-alex Fergusmoan har öppnat munnen.

Den här gången hävdar han att Paddy Vieira förra sommaren ville lämna Arsenal och i stället gå till Man United.
- United är världens bästa klubb, säger Fergie. Alla spelare i världen vill spela här, och vi är utan tvekan den profilstarkaste klubben i världen. Vi spelar den bästa fotbollen och gör flest mål.

Jaså? Jag undrar hur den stackars skotten tänker, för hur kan man kalla sig världens bästa klubb om man inte vinner någonting, som under förra säsongen? Jag tvivlar dessutom starkt på att alla spelare i världen vill spela för United.

Några exempel: Zidane och Figo, de två senaste åren utsedda till Världens Bäste Spelare vill hellre spela för Real Madrid. Sol Campbell, med i VM:s världslag, vill hellre spela i Arsenal. Ronaldo, skyttekung i VM, sägs vilja lämna Inter, men inte för United – utan för Real.

United spelar den bästa fotbollen? Jag minns särskilt den fantastiskt underhållande matchen på Old Trafford i våras då M’boro slog United med 1-0. Eller Uniteds fantastiska anfallsspel i matchen där Arsenal säkrade dubbeln. Förlåt Sir Alex att jag skrattar åt dig, men jag bara måste!