Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wiltord har stukat foten och missade fransmännens landskamp.

Wiltord missade Frankrikes landskamp

tor 22 aug 2002 kl 12:23

Träningslandskamper är tråkiga. Här är i alla fall Arsenalspelarnas senaste.

Det mest positiva inslaget svarade unge Arsenalreserven Graham Barrett för. Han fastställde slutrestultatet 3-0 i Irlands match mot Finland efter att bara ha varit på plan i 6 minuter. Detta var hans landslagsdebut för A-landslaget.

För våra franska landslagsmän var tongångarna mindre muntra. Fiaskolaget från VM fick kämpa för att klara oavgjort mot ett inspirerat Tunisien. I Frankrike spelade Thierry Henry och Paddy Vieira varsin halvlek, medan Sylvain Wiltord såg matchen från bänken efter att ha stukat foten på Frankrikes träning.

I Brasiliens 0-1 förlust mot Paraguay spelade Gilberto Silva hela matchen. Han klarade sig oskadad genom matchen, men kommer inte tillbaka till London förrän på fredagens morgon och är därför tveksam till spel mot West Ham på lördag.