Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger tänker tänka till i målvaktsfrågan.

Wenger avvaktar i målvaktsfrågan

mån 26 aug 2002 kl 20:53

Arsene Wenger tänker inte förhasta sig. Därför avvaktar han med att välja sin målvaktsreserv.

Arsenalmanagern kommer att vänta till det absolut sista ögonblicket innan han bestämmer sig för vem som ska bli målvaktsreserv i Arsenal. Detta innebär att vi inte förrän i slutet av veckan kommer att få veta vem det blir. Samtidigt medger Wenger att han funderar på hur han ska kunna ersätta David Seaman.

- David är en av de bästa, säger Wenger. För tillfället så tycker jag att han är stakare och mer skärpt än förra säsongen. Vi tagit hit andra målvakter under åren med avsikten att de skulle ersätta honom men han är fortfarande här och det visar hur svårt det är att ersätta honom.