Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vem får chansen? Blir det Shaaban?

Målvaktsnytt

tis 27 aug 2002 kl 18:40

Vem blir målvaktsreserv? Frågan är nästan hetare än matchen i kväll.

Tre målvakter nämns nu som de slutgiltiga kandidaterna. Carlos Roa, Rami Shaaban och förre West Hamkeepern Ian Feuer. Enligt The Sun ligger den sistnämnde bäst till, på grund av hans rutin från engelska ligan.

Enligt Aftonbladet så är det Shaaban som är nummer ett. Djurgårdarens agent Johan Strömberg påstår i tidningen att Wenger har sagt till honom att Rami är hans förstaval. Arsenal och DIF ska i sådana fall inleda förhandlingar idag.

Enligt Thisislondon.com är Roa och Shaaban favoriter, men Wenger enligt siten så vill Wenger satsa på argentinaren. Samtidigt så är Le Boss oroad huruvida Roa kommer att kunna få arbetstillstånd.

Det här blir man inte klok på. Wenger har ju gått ut på Arsenal.com och i det närmaste spolat Roa, så jag tror inte att det blir argentinaren. Detta lämnar kvar Shaaban och Feuer. Wenger fattar snart sitt beslut och det kan bli någon av dessa två, men det kan lika gärna bli någon annan ...