Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban är klar för Arsenal.

Rami Shaaban skrev på

tor 29 aug 2002 kl 15:45

Wenger har gjort sitt val. Det föll på en 27-årig svensk.

Det dröjer dock ett litet tag till innan det att övergången är helt klar. Som bekant så räcker det inte med att spelaren skriver på, utan klubbarna måste vara överens också. Detta ska nog inte bli något problem då Djurgårdens ordförande Bo Lundqvist tidigare sagt att man inte ska sätta några käppar i hjulen från deras sida.

Enligt Aftonbladet har Shaaban idag skrivit på ett tvåårskontrakt och han reser i morgon hem till Sverige för att styra upp flytten till London.
- Det är helt rätt klubb, säger han till TT. Jag har varit en Arsenal-fan sedan jag var liten. Sedan när Anders Limpar spelade där så började man följa dem ännu närmare, och nu ska jag spela där.

Man måste ju i alla fall säga att han har en skön grundinställning. Kan inte tänka mig att Rami ställde så många krav i sitt kontrakt, det verkar nästan som att han skulle kunna spela gratis för klubben. Nu återstår dock frågan om Arsene Wenger har satsat rätt. För håller en målvakt som bara har spelat elva matcher i Allsvenskan på två år i Premier League?