Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pennant nätade mot Charlton.

Reserverna vann lätt

tor 29 aug 2002 kl 23:47

Det är inte bara A-laget som är hett just nu. Reserverna vill också vara med i gamet.

Arsenalreserverna, som hade nio man ur A-truppen med, hade inga problem med att slå Charltons dito hemma på Underhill. Redan efter åtta minuter gjorde fjolårets målkung i reservlaget, Francis Jeffers, 1-0 och då hade han dessutom hunnit med att bränna en straff. Tio minuter senare satte Jeremie Aliadiere tvåan och i 29:e minuten gjorde Jeffers sitt andra för kvällen.

Strax innan halvtidsvilan reducerade Charlton på straff genom Shaun Bartlett, men minuten senare gjorde Arsenalmittfältaren Steven Sidwell 4-1 efter uppoffrande arbete av Graham Barrett.

I andra halvlek var det Jermaine Pennant-show för hela slanten. En kvart in på halvleken skruvade han dit en frispark från cirka 25 meter, och i slutet av matchen fick han sätta sitt andra mål efter att ha vänt bort två Charltonförsvarare.

Arsenals lag:

Taylor – Luzhny (Volz 62), Cygan, Stepanovs, Juan – Barrett, Sidwell, Toure (Noble 62), Pennant – Jeffers, Aliadiere (Paulinho 62)