Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Cisse borta i CL-mötet

mån 30 sep 2002 kl 13:24

Henry och Wiltord får inte möta landslagskollegan Cisse på onsdag. Istället får Arsenal se upp med Auxerres Benjani.

AJ Auxerres vassa anfallare, den franske landslagsmannen och Djibril Cisse, lär inte få träffa sina landslagskollegor Wiltord och Henry  när laget möter Arsenal i Champions League på onsdag. I alla fall inte ute på fotbollsplanen. Detta på grund av en fotskada. Cisse som precis genomgått en läkarundersökning tror själv att han lär bli borta ytterligare fyra veckor från spel.

Istället får The Gunners se upp med Mwaruwari Benjani. Zimbabwiern Benji har redan lyckats slå in sex pytsar för sitt Auxerre sedan ligastarten den 3 augusti. En spelare som Arsenals backlinje bör hålla koll på.

Peter Weyde