Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bergkamp hänger i.

Bergkamp har inte bestämt sig för att sluta

sön 29 sep 2002 kl 22:18

Dennis Bergkamp kanske inte alls slutar efter den här säsongen. Han har inte bestämt sig än.

På sin hemsida förnekar Bergkamp att han har bestämt sig för att sluta.
- Jag har verkligen inte bestämt mig för att sluta i Arsenal efter den här säsongen. Jag har inte tagit något beslut om min framtid, det är alldeles för tidigt att tänka på det. Jag har hela tiden sagt att jag tar mitt beslut efter säsongen, då jag kommer att ha många olika möjligheter, en av dessa är att stanna i Arsenal, skriver holländaren.

- På det sätt som laget spelar just nu så är pensionering det sista jag tänker på. När vi är i sådan här fantastisk form och allt går vår väg, så känner vi oss alla som unga män. Jag upprepar: Jag tänker bara på att vinna matcher och troféer för Arsenal just nu och har inte tagit något beslut om min framtid.