Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Svärd var bäst i reservlaget som föll med 0-2 mot Chelsea.

Reserverna föll

fre 27 sep 2002 kl 12:51

Arsenals reservlag inkasserade årets första förlust. Chelsea blev allt för tufft.

Till följd av att A-laget har spelat många matcher den senaste tiden, så fick reservlagsbossen Eddie Niedzwiecki finna sig i att mest använda ungdomar i torsdagens match mot hemma på Underhill mot Chelsea.

Bortalaget som hade John Terry och Winston Bogarde i backlinjen, avgjorde matchen med två mål snabbt i följd efter cirka 30 minuters spel. Först satte Ambrosetti en frispark och sedan gjorde Kneissi må på straff. Bäst i Arsenal ska Sebastian Svärd och Juan ha varit.

Arsenals lag: Taylor – Bailey, Stepanovs, Tavlaridis, Juan – Garry, Sidwell, Svärd, Grondin (Brown) – Paulinho (Skulason), Bentley

Ej använda avbytare: Holloway, Nicolau, Spicer