Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger belåten med seger.

Wenger mycket nöjd - hyllade spelarna

tor 26 sep 2002 kl 12:56

Arsene Wenger hyllade återigen sina spelare efter matchen. - De vill vinna och förbättra sig, säger han.

Wenger vill dock inte se sin egen del i segern, utan han anser att spelarna ska ha allt beröm.
- Jag är ingen häxdoktor, jag är bara en fotbollscoach, säger han. Den här segern betyder mycket för spelarna, det kunde man se på reaktionen i omklädningsrummet efter matchen. Vi förtjänade den här segern och jag vill passa på att berömma mitt lag för det intelligenta spelet man visade upp.

- Det här är ett viktigt resultat, för laget behöver det för att växa mer. Det finns en vilja och en stor ambition hos spelarna i det här laget. De vill förbättra sig och jag tycker att vi förbättrar oss i varje match.

Om Arsenals bortaproblem sa Wenger:
- Jag kände aldrig att vi hade några problem i bortaspelet. Det här resultatet övertygar oss om att vi kommer vara lika starka hemma som borta. Vi har dessutom hamnat i en mycket bra position för att kvalificera oss till det andra gruppspelet.