Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg är tillbaka och Shaaban debuterade.

Ljungberg tillbaka

ons 11 sep 2002 kl 23:43

Äntligen har Freddie gjort comeback. Han hoppas vara med i A-laget i matchen mot Bolton.

I kvällens träningsmatch mot Reading gjorde Freddie Ljungberg comeback efter att ha varit borta i nästan tre månader på grund av en höftskada. Dessutom fanns det ytterligare en svensk med på plan, och det var debuterande Rami Shaaban.

Arsenal vann matchen ganska komfortabelt med 3-0 efter mål av Pascal Cygan, Steven Sidwell och Juan på straff. Ljungberg hade ett bra läge att gör mål med Readings målvakt gjorde en bra räddning enligt Arsenal.com.

Freddie sa efter matchen:
- Jag hoppas att vara tillbaka i truppen snart, förhoppningsvis till matchen mot Bolton men vi får se. Jag har bara gjort två träningar före den här matchen. Jag har gjort en stor operation och måste vara försiktig, för det kan bli en reaktion om man kommer tillbaka för snabbt.

- Det var bara en träningsmatch men det blev några hårda tacklingar, fortsatte han. Jag fick en spark på höften men jag mår fortfarande bra och det var ett perfekt test. Självklart är jag lite trött, men det känns ändå okej. Det är trevligt att spela fotboll igen. Det var jobbigt att inte kunna spela, men sånt är livet. Just nu är jag på gång och det måste vara positivt. Med lite tur är jag tillbaka och spelar snart.

Arsenals lag: Shaaban (Taylor) – Volz, Stepanovs (Tavlaridis), Cygan, Juan (Grondin) – Pennant (Sidwell), Skulason, Paulinho, Ljungberg (Brown) – Jeffers (Juan), Kanu (Garry)