Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bergkamp förklarar sig och säger att han tokgillar Wenger.

Dennis avgudar Wenger

ons 4 sep 2002 kl 00:02

Rapporterna talade om att Bergkamp ibland "hatar Wenger".Detta har gjort holländaren upprörd.

På sin hemsida förnekar Dennis Bergkamp ryktena om att han skulle hata Wenger på grund av hans rotationssystem. Uttalandena som de engelska tabloidtidningarna hänvisade till var ifrån en intervju som bergkamp gjorde med en holländsk tidning.
- Som jag gör helt klart i den holländska artikeln, så avgudar jag Wenger som manager. Hela historien är väldigt konstig och jag har problem med den på flera nivåer, skriver han på hemsidan.

- Jag anser att översättningen gjordes dåligt och i slutändan har ska jag ha sagt saker som jag inte sa. Jag önskar att tidningar inte försökte att översätta citat på det här sättet eftersom att det ofta slutar med att människor blir felciterade, och jag önskar att tidningarna ville sluta.

Det var väl ingen som på allvar trodde att Bergkamp hade gått ut och sagt att han hatade Wenger. Jag tyckte att det lät väldigt konstigt och nu visar det ju sig att det hela bara var ett stort missförstånd. Man måste väl ha en hjärna i storlek med Roy Keanes för att gå ut och säga något sådant om sin manager.