Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Åttonde röda för Paddy - men det var fel tycker han själv.

Vieira om utvisningen

mån 2 sep 2002 kl 11:26

Vieira menar att utvisningen var sträng. Han hoppas också att domaren tar tillbaka den.

Detta var åttonde gången som Vieira blev utvisad i Arsenaltröjan, men det var antagligen den mest tveksamma. Jesper Grönkjaer erkände till och med att det var han som hade sparkat på Paddys fot.
- Jag är glad att Grönkjaer erkänner det, säger Vieira. Jag förtjänade inte att bli utvisad, båda varningarna var väldigt, väldigt hårda. Jag hoppas att domaren ändrar sig när han ser matchen igen.
- Vid den första varningen gick jag på bollen och Zola hoppade över mig. Jag rörde honom inte och domaren gjorde fel. Vid den andra när jag utmanade Grönkjaer så sparkade han på min fot och jag förstår att det kan göra riktigt ont. Han skrek till och det var den reaktionen som fick domaren att visa kortet.

- Det hade inte att göra med att jag har ett rykte som våldsam. Jag anser att domarens misstag är en del av matchen och alla gör vi misstag. Jag anklagar ingen, men jag hoppas att domaren kommer att ändra sitt beslut.

Om inte domaren Andy D’Urso tar tillbaka utvisningen blir Paddy avstängd en match.