Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Ungdomar lånas ut

sön 1 sep 2002 kl 14:57

Barrett och Thomas lånas ut igen. Men finns det någon framtid för dem i klubben?

Forwarden Graham Barrett har länge varit en av de mest lovande ungdomarna i Arsenal. Han har till och med gjort debut (och mål) i det irländska landslaget, trots att han inte spelat mer än ett handfull matcher i Arsenals A-lag. Nu lånas han ut i två månader till Div I-klubben Brighton. Han har tidigare varit utlånad till Bristol Rovers, Crewe och Colchester United.

Yttermittfältaren Jerome Thomas lånas ut till Queens Park Rangers i två månader. Han var där i var där under en månad förra året och  var ganska lyckad.

Vad det gäller de här killarnas framtid i Arsenal, så tror jag att de inte kommer att vara Arsenalspelare länge till. Barrett är onekligen en stor talang, men det är bara det att det just nu är sex forwards före honom i Henry, Bergkamp, Kanu, Wiltord, Jeffers och Aliadiere. Det gör att han inte kommer att bli ordinarie på många år och därför lär han byta klubb. Thomas är yttermittfältare och sådana har vi gott om, och de är inga dussinlirare direkt.