Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En sida för mästare av mästare.

En sida av mästare för mästare

sön 1 sep 2002 kl 00:00

Det är här, på vår egen sida, ni kan följa Arsenal FC på nära håll med den svenska supporterklubben. Det är en sida av mästare väl värdig mästarna från norra London, när vi är fyra matcher in på den nya säsongen, är ännu obesegrade (två derbyn på resande fot!) och på väg mot ett nytt målrekord.

Vägen till vår nya sida har varit lång och krånglig, där våra ansvariga för den nya sidan mer eller mindre gav upp några gånger på vägen till målet. De gjorde inte det. De nådde hit tack vare timmar och åter timmar av hårt arbete. Min egen insats är ytterst marginell i arbetet med vår nya sida. Mina tekniska kunskaper i datorernas värld är lika sällsynt som titlar på White Hart Lane och ärliga tacklingar av Roy Keane. Jag har redan noterat de välförtjänta och berömmande orden i vårt forum för våra "webbare" i arsenal-sweden.com. Det värmer i min själ och i mitt hjärta. De förtjänar varje ord från er.

Här är mitt TACK!

Det är en levande hemsida, som gör den här klubben på nätet för våra supportrar och för mästarna av England och Europa (?). Vi ska vara mer aktiva, mer levande, mer pigga och göra arsenal-sweden.com till er sida i supportervimlet. Vi ska stå för bra läsning, nyheter, resor och hjälpa till i jakten på biljetter till Highbury.

Jockes och Uffes möte med vår nye målvakt är ett steg på den vägen.

Det är läsning.

Följ vår sida, skriv på forumet, kom till våra träffar och utveckla vår förening.

Vi är bara i början.

Till sist - några rader om poängen på Stamford Bridge. Vi kom tillbaka för andra veckan i rad från ett underläge i ett derby och kämpade till oss en poäng med en man mindre. Det tyder på moral, styrka och en brinnande vilja för vår kanon i årets Arsenal. Vi har en skadelista, som skulle knäcka vilket lag som helst, men inte oss.

Vi vägrar ge upp.

Jag är stolt över Arsenal.

Jag är stolt över arsenal-sweden.com