Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ett minne blott ...

Ponytail har gjort sitt

ons 30 okt 2002 kl 20:00

Nu är det slut. Ingen mera Ponytail på David Seaman.

Då Arsenals lag kom ut till uppvärmningen inför matchen mot Borussia Dortmund var chocken ett faktum. David Seaman har gjort sig av med den beryktade hästsvansen och han ska även ha gallrat rejält i mustaschen. Efterlängtat, tycker säkert många.

Det har ännu inte publicerats några bilder på "The goalkeeper formerly known as Ponytail" så jag har ingen aning om hur han ser ut. Det lär dock inte dröja länge tills de första bilderna läggs ut på nätet.

Tillägg:
Nu har jag sett den "nya" frisyren och jag förstår inte vad all uppståndelsen är om. Han har ju bara kapat tio centimeter och har precis samma frisyr som förut.

Long live the Ponytail!