Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen Bergkamp mot Dortmund.

Le Boss "portar" Bergkamp

mån 28 okt 2002 kl 18:38

Det blir ingen Dennis Bergkamp på planen mot Borussia Dortmund i Champions League mötet den 30 oktober. Arsene Wenger har sagt nej.

Det är inte bara tungt för Arsenal på fotbollsplanen just nu, utan även för enskilda spelare. Efter FA-beslutet att stänga av Patrick Vieria, kan näste man i truppen att straffas av förbundet bli Dennis Bergkamp. Enligt The Sun riskerar Bergkamp att bli avstängd i tre matcher efter lördagens möte mot Blackburn Rovers. Förbundet kommer att granska en videoupptagning från matchen för att närmare studera incidenten mellan Bergkamp och Blackburns Nils-Eric Johansson. Om FA anser att Bergkamp medvetet stämplade Johansson i höften lär avstängningen bli ett faktum.

Samtidigt går nu Arsene Wenger ut och låter meddela att Bergkamp inte får följa med till Tyskland och det viktiga CL-mötet mot Borussia Dortmund. Bergkamp som inte gärna flyger, ville ta bil istället. Le Boss avfärdar dock den saken, enligt The Sun, och säger att Bergkamp inte ska följa med över huvudtaget. Vad som ligger bakom beslutet framgår ej.

Peter Weyde