Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vieira kallade D’Urso för "A fucking wanker with no personality".

Paddy avstängd

tor 24 okt 2002 kl 18:16

Man hade knappast väntat sig något annat. Vieira blev naturligtvis avstängd.

Sp*rs hemma och Southampton borta. Det är de matcherna som lagkapten Patrick Vieira missar på grund av avstängning. Varför? Jo för att han kallade domare Andy D’Urso för "A fucking wanker with no personality". Fransmannen får dessutom böta £25 000.

Sätt en mick på Leeds Alan Smith så får ni höra uttryck värre än det varje dag i veckan. Jag funderar på att köpa en engelsk ordbok till FA, så att Adam Crozier och de andra i Soho kan slå upp ordet Rättvisa.

Det är tur att matchen mot The Scum inte spelas på White Hart Lane, för den matchen är Paddys medverkan ovärderlig. På hemmaplan bör vi klara av att slå dem ändå. Southampton ska vi slå med och utan Vieira, det kvittar hur bra "Mördarn’" Svensson är i The Saints backlinje.