Bronken lirade med reserverna mot Ipswich.

van Bronckhorst tillbaka

tor 24 okt 2002 kl 13:03

Gio van Bronckhorst är tillbaka. Han gjorde comeback igår.

Holländaren har varit borta i åtta månader efter att ha skadad knäet i matchen mot Fulham i slutet av februari. Hans rehabilitering har hamnat i skuggan av den till lika knäskadade Robert Pires, men nu är han alltså med igen.

Comebacken skedde i reservlagsmatchen mot Ipswich på underhill, och med i laget fanns även Pires och Edu av A-lagsspelarna. Pires gav Arsenal ledningen i första halvlek efter en chip över gästernas målvakt. 2-0 gjorde Edu i slutet av andra halvlek.

Bäst var enligt rapporterna Pires, Edu, Shaaban och Pennant (som spelade forward). Gio byttes ut efter 70 minuter och fick ingen reaktion i knäet. Pires klarade sig också helskinnad från matchen.

Arsenals lag: Shaaban – Luzhny, Tavlaridis, Igors (kapten), Volz – Toure (Sidwell), Edu, Gio (Svärd), Bob (Juan) – Pennant, Brown