Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry gjorde två mål för Frankrike.

Landslagssummering

tor 17 okt 2002 kl 14:50

England låg redan efter 11 minuter under med 0-1 hemma mot Makedonien sedan Freddie Ljungbergs gamla lagkamrat Artim Sakiri skruvat in en hörna direkt i mål bakom passive Seaman. England kvitterade dock omgående efter en läcker lobb av Beckham. Efter en halvtimme tog gästerna ledningen igen och den här gången var det Sol Campbell som glidtacklade en boll rakt i gapet på Trajanov och smekte in bollen bredvid Ponytail. England lyckades kvittera igen, den här gången genom Gerrard.

Makedoniens försvarsspel i andra halvlek förstörde effektivt engelsmännens anfall. Förutom Sol och Dave så spelade även Arsenals tredje bidrag till truppen Ashley Cole hela matchen. Tilläggas kan också att jag tycker kolossalt illa om Gary Neville, det enda positiva med honom är att han inte är Phil Neville.

Det franska landslaget verkar vara fyllt av revanschlusta efter VM-fiaskot, och har öppnat EM-kvalet strålande. Igår slogs Malta tillbaka med 4-0 och det var Thierry Henry som gjorde de första två målen. Därefter hängde även Wiltord in en pärla. Det sista målet gjordes av inhopparen Carriere. Paddy Vieira blev utbytt i mitten av andra halvlek.

Ukraina med Oleg Luzhny spelade 0-0 borta mot Nordirland och ligger nu tvåa i grupp 6.

Graham Barrett var uttagen i Irlands trupp inför matchen mot Schweiz, men han fick lida sig igenom en 1-2-förlust på läktaren i Dublin.