Medlemmar: 7672 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pires gjorde mål när Arsenals reserver körde över QPR.

Pires gjorde mål

tis 15 okt 2002 kl 15:58

Sådär ja! Nu får snart Wenger trevliga bekymmer vad det gäller laguttagningar.

Efter ett halvår på skadelistan har nu Robert Pires gjort comeback. Det hela skedde i en för allmänheten stängd träningsmatch mot Queens Park Rangers på Arsenals träningsanläggning. Pires spelade hela matchen och uppges inte ha fått några känningar i knäet. Jag säger som Tommy Söderberg: Underbart!

I övrig ställde Arsenal upp med några av de A-lagsspelarna som inte är iväg med sina landslag. I startelvan fanns Kanu, Cygan, Kolo Toure och Edu. Rami Shaaban fick förtroendet från start som Arsenalkeps.

QPR ledde efter första halvlek med 0-1, men Arsenal tog helt över i andra. David Noble kvitterade och sedan gjorde – ja naturligtvis – Pires himself mål. Därefter rann det iväg och Arsenal gjorde tre mål till genom Tavlaridis, Bentley och Edu.

Nu lär vi snart få se Bob i A-laget. Kanske redan mot Everton på lördag?

Laguppställning: Shaaban (Taylor) - Bailey, Tavlaridis, Cygan (Chorley), Grondin (Nicolau) - Pires, Edu, Noble, Toure (Svärd) - Kanu (Brown), Bentley