Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sidwell lirade 90 minuter när reserverna slog Leicester.

Reserverna vann

ons 9 okt 2002 kl 21:36

Arsenal vinner allt just nu. Inte bara A-laget.

Arsenalreserverna mötte igår kväll Leicester på bortaplan. Leicester ställde upp med spelare som Impey, Summerbee och Oakes, alla med flera säsongers erfarenhet från Premier League, mot Arsenals unga garde.

Segerorganisatör var Jermaine Brown som styrde och ställde hur han ville. Segern satt dock hårt åt men när David Noble tryckte in en halvvolley med kvarten kvar avgjordes matchen. Paulinho fastställde i den 88:e minuten slutresultatet till 2-0.

Arsenals lag: Taylor – Bailey, Tavlaridis, Chorley, Juan – Spicer (Noble), Svärd, Sidwell, Garry – Brown, Paulinho

Ej använda avbytare: Holloway, Grondin, Birchall, Nicolau