Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban vaktade reservkassen mot Wimbledon.

Reserverna slog Wimbledon

tis 1 okt 2002 kl 12:38

Efter en förlust förra veckan så kom Arsenalreserverna tillbaka.

Igår slog man Wimbledon ganska enkelt.
Men det var Wimbledon som började bäst. Efter cirka tio minuter slog Arsenalbacken Alex Bailey en svår bakåtpass till Rami Shaaban som inte lyckades att få iväg bollen bättre än att Kamara i the Dons kunde slå in den på volley. Fem minuter senare kvitterade Arsenal genom David Bentley.

Efter en halvtimme tog hemmalaget åter ledningen och detta genom Morgon som sköt ett skott från straffområdeslinjen som Shaaban inte lyckades nå. Men Arsenal replikerade snabbt igen och den här gången var det Jermaine Brown som efter en snabb djupledslöpning la in bollen.

Därefter tog David Bentley över matchen helt. Med tio minuter kvar av halvleken upptäckte han att hemmalagets målvakt stod en bit ut och Bentley la mycket snygg in bollen i det bortre krysset. Minuterna senare slog han dessutom ett perfekt inlägg till Brown som nickade in 4-2 och det resultatet stod sig matchen ut.

Arsenals lag: Shaaban – Bailey, Hoyte , Tavlaridis, Juan – Garry, Sidwell, Svärd (Skulason), Brown (Nicolau) – Paulinho (Spicer), Bentley

Ej använda avbytare: Holloway, Grondin