Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Skriver Paddy på nytt?

Vieira mot nytt kontrakt

tis 1 okt 2002 kl 11:44

Arsenals lagkapten Patrick Vieira förhandlar nu med Arsenal om att förlänga sitt kontrakt, som i dagsläget går ut 2004.

Det är i en intervju med den franska fotbollstidningen "France Soccer" som 26-årige Vieira intervjuas om synen på den egna framtiden. Rykten har förföljt Vieira en längre tid om en eventuell övergång till spanska storklubben Real Madrid. Återigen dementeras de kraftfullt av Vieira som nu istället vill förlänga sitt kontrakt med Arsenal.
- Jag älskar min klubb och ser ingen anledning att lämna Arsenal, säger Vieira.

Viera berättar att han under de senaste tre åren själv fått höra rykten om var han "ska" spela. Vieira bryr sig dock inte om rykten.
- Jag vet själv var jag står, Arsenal vet vad jag tycker om dem, och jag vet vad de tycker om mig.

Därför förhandlar nu den franske mittfältaren om att förlänga sitt kontrakt.

Vieras övriga målsättning är utöver att återigen vinna Premier League, även att få vinna Champions League med Arsenal. Att klubben inte lyckades något vidare förra säsongen beror på att självförtroendet i spelartruppen brast. Det har dock förbättrats avsevärt sedan fjolåret, enligt Vieira.

Peter Weyde