Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hårt straff för Vieira.

FA agerar pinsamt

tor 24 okt 2002 kl 14:21

Patrick Vieira stängs av i två matcher och får böta 25 000 pund för hårda ord mot domaren d'Urso vid sitt röda kort mot Chelsea i september. Roy Keane stängs av i fem matcher för överfallet på norrmannen Haaland i derbyt mot Manchester City - ett överfall han dessutom valde att erkänna, skriva om och tjäna ännu mer pengar. Det är vidrigt.

Hallå?
Hallå??
Hallå???
Var ligger rättvisan?

Jag kan dock inte sluta bli förvånad över förbundets agerande. FA vid Soho Square i London hatar Arsenal och allt vi står för. Det började med bråket på Old Trafford mitt under Anders Limpars tid, när de stal poäng av oss.
Det är egentligen ingen idé att bry sig utan FA kan fortsätta gulla med Manchester United så länge vi vinner titlar. FA har inget kanske inget val med tanke på att Englands mittfält är Manchester United. Om FA skulle sätta hårt mot hårt hittar Alex Ferguson skador på alla sina spelare och "Svennis" skulle stå utan spelare.
Låt oss hoppas vi svarar på det sätt bara vi kan.
VINNA!

Två raka förluster inom loppet av fyra dagar kastar annars varje rödvit supporter tillbaka in i Tottenhams vardag? Det är så här det känns, men jag kan inte låta bli att le åt alla ord och mejl i dessa dagar. När vi är bäst, spelar världens sexigaste fotboll och vinner är det så tyst. så tyst...
Det blir snart tyst igen.

Glöm inte bort julfesten den 30 november.

Webshopen har fått en flygande start. Arsenal Sweden är stolt över vårt senaste nyförvärv för våra medlemmar. Det lär bli ett tungt paket från Highbury, fyllt av tidiga julklappar, till våra supportrar.

Lev väl!