Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Skulason fixade Arsenals poäng.

Islänning räddade poäng

tis 26 nov 2002 kl 12:41

Arsenals reservlag var på väg mot en förlust- Men Skulason ville annat.

Arsenal mötte Watford på Underhill och i ett lag som i övrig bara bestod av ungdomar gjorde Martin Keown comeback efter sin två månader långa konvalescens. Keown spelade till 67:e minuten då han fick en mindre smäll och valde att bryta. Denna ska dock inte förhindra hans återtåg till A-laget. Kanske är han frisk till matchen mot Man United, då Sol Campbell är avstängd.

Watford tog ledningen i 18:e minuten efter att Tommy Smith tagit sig förbi Keown och serverat Dominic Foley som fick öppet mål. Arsenal kvitterade genom Olafur-Ingi Skulason som nickade in Alex Baileys precisa inlägg. I Watford spelade förre Arsenalmittfältaren Paolo Vernazza hela matchen.

Arsenals lag: Holloway – Volz (Bailey 46), Keown (Simek 67), Chorley, Niculau – Skulason, Svärd, Toure, Grondin – Bentley, Brown (Bradley 69)
Ej använda avbytare: Spicer, Kamara