Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Paddy kände inte igen sitt lag.

Reaktioner på förlusten

sön 24 nov 2002 kl 19:41

Patrick Vieira tyckte inte att Arsenal kom upp i normal standard. Och Arsene Wenger var allmänt irriterad.

Arsenalkaptenen var före matchen inställd på att det skulle bli tufft.
- Vi visste att det skulle bli svårt för det är aldrig lätt att spela här, säger Vieira. Men vi är missnöjda, för vi var inte så bra som vi ska vara i första halvlek. I andra halvlek var det bättre, men vi är besvikna på resultatet. Det positiva är dock att vi kämpade bra och skapade många chanser. Vi förlorade idag men det är mycket kvar på säsongen och vi vet att vi är ett av de bästa lagen, dessutom ledar vi fortfarande ligan.

- Vi vill vinna allting. När man spelar i en så stor klubb som Arsenal vill man vinna varje match och varje tävling laget ställer upp i, och ligan är ett av våra stora mål.

Arsene Wenger var ilsken efter matchen.
- Jag är irriterad för att vi förlorade matchen, sa han på presskonferensen. Man kan diskutera domarens beslut vid vissa situationer men jag tycker att vi skapade tillräckligt många chanser för att vinna.

- Jag har varit i England länge, men jag vet fortfarande inte vad som är utvisning och vad som inte är det. Jag kan därför inte kommentera straffsituationen, för jag vet inte hur reglerna är. Men det var inte straffen som var matchens vändpunkt. Det var deras första mål som vände matchen, för det kom under en viktig period i matchen.

- Jag tycker att frisparken var det mest kontroversiella domslutet i matchen, för Pascal hoppade som vanligt mot bollen, men det blev frispark och ingen visste varför.