Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir en ny sväng i Watford för Pennant.

Pennant lånas ut

lör 16 nov 2002 kl 11:09

Jermaine Pennant lånas ut igen. Och det är återigen Watford som lånar 19-åringen.

Pennant var i våras utlånad i en månad till Watford. Nu återvänder han dit och den här gången är lånet på tre månader. Det kan vara bra för U21-landslagsmannen, som är för bra för Arsenals reservlag, men som ännu inte har kapaciteten att slåss om en plats i startelvan. Man måste tänka på att han har tid på sig att slå sig in i Arsenal, och har han bara tålamodet att vänta tills det blir aktuellt så kommer han att klara det.

Pennant själv är nöjd att hamna i Watford.
- Det är en bra klubb och jag behöver inte bosätta mig någon annanstans, säger han. Jag känner de flesta spelarna och lagandan och atmosfären var något jag gillade förra gången jag var där. När jag hade chansen att bli utlånad var Watford den bästa klubben för mig.