Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sol kan spela mot sitt förra lag.

Seaman borta - Campbell redo

tor 14 nov 2002 kl 21:01

Seaman är definitivt borta. Men Sol är klar för spel.

Arsene Wenger sa redan i tisdags att han hade att välja Rami Shaaban och Stuart Taylor att välja mellan som målvakt i North London-derbyt mot den eviga antagonisten Sp*rs. Då fanns det fortfarande en liten chans att David Seaman skulle hinna återhämta sig från ljumskskadan han ådrog sig i slutet av matchen mot Newcastle. Nu visar det sig dock att spel är helt uteslutet för Ponytail och det är oklart hur länge han blir borta.

Även Lauren, Martin Keown och Ray Parlour missar matchen, samtidigt som Edu är tveksam. Lauren kommer att vara borta ytterligare någon vecka medan Keown och Parlour är borta i minst två. (Hur lång tid är egentligen två veckor? Parlour har snart varit bort i två månader men det är alltid enligt Arsenal.com två veckor kvar till hans comeback.)

Sol Campbell är däremot tillbaka för att tredje gången möta sitt gamla lag. Det känns självklart mycket bättre att ha Sol i backlinjen än att se Igors Stepanovs försöka spela fotboll. Sol har i de tidigare matcherna mot Sp*rs varit grym och det lär inte bli ändring på det nu.