Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kanu kan inte spela mot Spurs.

Kanu borta - Seaman tveksam

tis 12 nov 2002 kl 16:35

Kanu är definitivt borta. Och David Seaman är tveksam.

Kanu har haft ont i ett knä en längre tid och den sista veckan har smärtan tilltagit. Han missade matchen mot Newcastle i lördags och kommer även att se matcherna mot PSV och Spurs från läktaren. Han kommer att undersökas i veckan och just nu är det oklart hur länge han blir borta.

David Seaman sträckte sig i slutet av matchen i lördags och är tveksam till spel i derbyt. Om han inte kan vara med blir det kamp om målvaktsplatsen mellan Stuart Taylor och Rami Shaaban, men just nu så lutar det väl åt Taylor som faktiskt har stått tio matcher i Premier League. Det är nog i häftigaste laget att göra sin Premier League-debut i ett North London-derby, men går det bra för Shaaban mot PSV så ökar ju chansen till spel även mot Spurs.

Lauren och Sol Campbell är tveksamma, men jag räknar med att Sol hinner bli återställd.

Matchen sänds, för alla oss som inte åker över, direkt på Canal+.