Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det debut för Shaaban mot PSV?

Shaabans första match?

ons 6 nov 2002 kl 08:18

Nu kan det vara dags för svenska nyförvärvet Rami Shaaban att göra premiär. Han får dock inte chansen att visa upp sig mot Sunderland. Som Arsenal-Sweden redan berättat, så blir det Stuart Taylor som försvarar målet i ligacupen under onsdagskvällen.

Men Shaabans första chans att spela för Arsenal kan komma redan nästa tisdag. Det i holmgången mot PSV Eindhoven som kommer på besök till Higbury för returmöte i Champions League. Det är den svenska tidningen Aftonbladet som referar till "källor inom Arsenal" som vet att det blir Shaaban, inte Seaman eller Taylor, som kommer att få förtroendet att spela mot de gästande holländarna.

Shaaban som kom till klubben i slutet av augusti har ännu inte spelat någon A-lags match men redan hunnit suttit med på A-lagets avbytarbänk som förstereserv vid fyra ligamatcher.

Matchen mot PSV-Eindoven är betydelselös resultatmässigt då Arsenal redan är vidare till Champions Leagues andra fas. För Rami Shaaban är det desto mer som gäller. En väl genomförd match krävs om han vill ta chansen och aspirera på fortsatt spel i A-laget.

Peter Weyde