Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban har opererats efter benbrottet.

Shaaban: "Jag kommer tillbaka"

lör 28 dec 2002 kl 14:21

Rami Shaaban uttalar sig för första gången om benbrottet. - Jag kan inte klaga, jag kommer tillbaka, säger han.

Rami, som opererades på julaftonskvällen, säger i en intervju på Arsenal.com att han har fått fantastiskt stöd från klubben och spelarna.
- Jag är väldigt tacksam för spelarnas stöd och det har gjort att jag är än mer sugen på att komma tillbaka, säger svensken. Det är första gången jag har en sådan här skada, men det är inget skäl till att gräva ner sig.

- Jag tror att det här är en liknande skada som den Henrik Larsson fick, och han klarade av att komma tillbaka och bli toppmålskytt. Så jag är 100 % säker på att jag ska kunna komma tillbaka. Jag kan inte klaga, jag är på ett fantastiskt sjukhus i London och alla vara varit väldigt hjälpsamma.