Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Taylor har brutit ett finger.

Nya och gamla skador

tor 19 dec 2002 kl 17:52

Paddy är osäker inför lördagens match. Och Stuart Taylor har brutit ett finger.

Arsene Wenger uppgav idag att Patrick Vieira troligtvis missar matchen mot Middlesbrough på lördag. Han har ännu inte återhämtat sig efter ljumskskadan han ådrog sig i matchen mot Valencia. Paddy kommer troligtvis kunna återvända till sin mittfältsplats i matchen mot West Bromwich på annandagen.

Stuart Taylor har brutit fingret och kommer att vara borta i cirka fyra veckor. Detta innebär att det börjar se oroväckande tomt ut på målvaktssidan, då inte heller Rami Shaaban förväntas bli spelklar till Boromatchen. Detta gör antagligen att Craig Holloway agerar backup till Seaman på lördag.

Dessutom är Edu skadad och kommer inte att spela mot Middlesbrough. Det betyder att det knappast blir några ändringar på mittfältet i den här matchen jämfört med Sp*rsmatchen.