Medlemmar: 5350 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Graham går till attack.

Arrogans i A-laget?

tis 17 dec 2002 kl 19:42

George Graham går nu ut och anklagar Arsenalspelarna för att vara arroganta.

I en intervju i the People menar vår forna manager att man som manager vill ha ett lag med självförtroende och individuellt skickliga spelare. Gränsen mellan självförtroende och arrogans är tunn och några Arsenal spelare ligger nära denna gräns enligt Graham.

Arsene Wenger får sig också en avhyvling då Graham ifrågasätter Wengers uttalande efter Man Utd-matchen. Wenger sa då att det var som en cup match (detta sa Wenger även efter Southamton matchen). Graham menar att detta skulle kommit som en ursäkt för att Man Utd spelade som man gjorde. Under Alex Ferguson klarar man alltid av "slaget" först sedan spelar man fotboll avslutar Graham.

Tyvärr köper jag personligen lite av den kritik Graham ger ...