Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bissen debuterade i reservlaget.

Larsson hoppade in

tor 12 dec 2002 kl 17:56

Sebastian Larsson fick göra debut i reservlaget. Men det blev ytterligare en oavgjord match.

Arsenals reserver reste till Highfield Road för att mäta sina krafter med Coventrys reservlag. I Arsenal var Matty Upson tillbaka efter utlåningen och han fick även äran att vara lagkapten. Även Kolo Toure var med i startelvan, och på bänken fanns för första gången 17-årige Sebastian Larsson och han fick göra debut i den 82:a minuten då han bytte av Ben Chorley.

Matchen slutade 1-1 efter det att David Bentley gett Arsenal ledningen i den 57:e minuten, och att Gary McSheffrey kvitterat fem minuter senare. Arsenals reservlag har nu sex matcher utan förlust och ligger tvåa i tabellen, tre poäng efter ledande Derby.

Arsenals lag: Holloway – Bailey, Stepanovs, Tavlaridis, Upson – Brown, Svärd, Chorley (Larsson), Grondin (Bradley) – Toure, Bentley