Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hinner Seaman bli klar för spel mot United.

Seaman eller Shaaban - vem står?

tor 5 dec 2002 kl 13:16

Vem får vakta Arsenals mål under lördagens stora prestigemöte mot Manchester United på Old Trafford? Wenger vill ha svaret så fort möjligt.

Enligt den engelska tabloiden The Mirror så kommer David Seaman att genomgå mycket noggranna tester och träningspass redan under torsdagen. Normalt brukar målvakt tas ut efter träningspass först ett dygn innan match.

Arsene Wenger vill dock matcha det mest rutinerade laget inför lördagens möte, och vill ocklså slippa ta beslut i målvaktsfrågan med kort varsel. Han hoppas därför att de tester Seaman genomgår kommer att ge svar på om han är redo för spel eller ej. Om träningspassen inte faller ut till veteranens fördel kommer sannolikt Rami Shaaban att få fortsatt förtroende.

Peter Weyde