Medlemmar: 6089 st.
Visa menyn

Stack knockade supporter

ons 4 dec 2002 kl 10:24

Hetast handskar av alla Arsenals målvakter har för tillfället utlånade Graham Stack. När hans klubb Beveren just gjort 3-1 på ärkerivalerna Royal Antwerpen attackerades Stack av uppretade supportrar med resultatet att en av dem gick i gräset efter att allt för närgånget ha studerat hans ena målvaktshandske.

Den 21-åriga Arsenalmålvakten hade under matchen varit föremål för ett bombardemang av så väl verbala förolämpningar som allehanda prylar, bland annat hittades en kniv (!) liggande i målet efter matchen.
Men det var Graham som fick sista ordet när ett antal Antwerpensupportrar tog sig igenom en grind för att konfrontera honom i slutet av matchen.

Själv säger han så här om händelsen till The Sun: "En kille kom emot mig och jag sa åt honom att gå av planen. Jag var tvungen att knuffa bort honom för att försvara mig.

"Sen kunde jag se någon annan springa mot mig och det var uppenbart att han inte skulle stanna. Jag svingade mot honom i självförsvar. Jag slog honom inte så hårt men han måste ha druckit för han gick rakt i backen. I nästa ögonblick var det kravallpoliser överallt."
Behöver man tillägga att Graham Stack numera är kultförklarad av Beverens fans?

Mark Åslin