Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Många vilar, men Vieira hoppas kunna spela.

Vieira in när andra vilar?

lör 25 jan 2003 kl 10:55

Det har framställts som Davids kamp mot Goliat när Arsenal på Farnboroughs begäran spelar sin andra match i FA-cupens fjärde omgång. Frågan är om dagens möte slutar med att den lille slår bjässen.

Självklart finns alltid risk för underskattning när de regerande engelska mästarna tar emot ett amatörlag. Att motivation kan slå klass är som bekant sportvärldens äldsta adelsmärke. Wenger väljer dock sannolikt att låta flera av lagets toppspelare vila för dagen. Precis som i FA-cup mötet mot Oxford den 4 januari i år.

Enligt flera källor så kommer Henry, Bergkamp, Wiltord och Campbell inte att spela. Lägg därtill att Ljungberg fortfarande saknas och att Cole är avstängd.

Arsenal bör ändå ha material till en tämligen komfortabel vinst. Arsenals lagkapten Patrick Vieira som varit borta på grund av skada hoppas dock själv på att få göra comeback idag.
- Jag känner mig i riktigt bra form för tillfället, säger en motiverad Vieira till fotbollssajten ZoomSoccer.

Utsålt på Highbury och den som inte har biljett och befinner sig på svenskt fastland följer förslagsvis "vägen mot dubbeln" på TV4 med start klockan 16:00.

Peter Weyde