Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger verkar ha hittat en ersättare till skadade Shaaban.

Nära med ny AFC-keeper

lör 18 jan 2003 kl 09:07

Arsenal är nu allt närmare med ett kontrakt med ny målvakt. Enligt Sportbladet kan det bli tal om att köpa ny. Inte att hyra.

Det var under fredagen som Arsene Wenger lät meddela att Arsenal snart har en ny målvakt. Vem det är vill han dock inte avslöja. Det har som bekant ryktats om en hel del olika kandidater, och Wenger bekräftar att man också har tittat på flera olika alternativ som ersättare för Rami Shaaban. Enligt Sportbladet kan det bli tal om att köpa ny målvakt istället för att hyra någon i Shaabans frånvaro.

Arsenal-svensken Fredrik "Freddie" Ljungberg beräknas inte vara åter i spel under resten av januari. Orsaken är att den inflammation som drabbat en hälsena är svårare än vad man först trodde. Därmed missar Ljungberg ett av årets "prestigemöten", returen mot Liverpool den 29 januari.

Peter Weyde