Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry vill förbli Gooner resten av karriären.

Henry: "Jag stannar 4-ever"

ons 8 jan 2003 kl 18:20

Thierry Henry vill stanna i Arsenal karriären ut. Det gör han säkert, om klubben fortsätter vinna vill säga.

Henry tror inte att han kan lämna det regerande liga- och cupmästarna.
- Jag kan inte se att jag skulle vända mig till Arsene Wenger och säga att jag vill lämna klubben, säger fransmannen. Klubben utvecklas i rätt riktning och alla spelare på Highbury vill vara med och spela på den nya arenan. När vi spelar på en arena som har kapacitet för 60 000 åskådare kommer vi hamna på en högre nivå och kan då utmana de så kallade toppklubbarna.

Jag tror att Henry stannar kvar i Arsenal – så länge Wenger är kvar och så länge Arsenal är med i toppen. Men skulle det – mot alla odds – gå sämre, då blir det nog annat ljud i skällan. Då är det inte lika lätt att säga att man stannar för resten av karriären.

Fast jag kaske bara är cynisk...