Medlemmar: 7610 st.
Visa menyn

Different Class!

tis 14 jan 2003 kl 11:41

Ja, så heter en grym skiva med popgruppen Pulp. Man kan nog säga att Arsenal i skrivande stund är just "Different Class"

Jag var faktiskt riktigt orolig att vi skulle åka på stryk mot Birmingham - ett lag som jag såg framför mig skulle göra söndan sur för Arsenal.
Som ni vet blev det nåt helt annat.
Arsenal bjöd på show.
Thierry Henry måste vara från nån annan planet.
Fransmannen var som en Concorde på St Andrews - när Birminghamsspelarna kan jäföras med en boing 737 - om man jämför hastighet och klass.

Med Coly och Dugarry influgna från Frankrike såg Birmingham riktigt slagkraftigt ut. Vi har ju tidigare sett hur de mosade Villa på ren vilja. Jag trodde att vi skulle få se ett Blues kliva ut med samma instingt mot Arsenal.
Och det kanske de gjorde också - grejen var den att Arsenal var typ 10 klasser bättre.
Bergkamp var fullständigt lysande.
Pires likaså.
Henrys instas finns inte ord för.

Så skön den 4-0-segern var. United hade inte ett skit för att spela in tre poäng mot Albion. Arsenal svarade med kraft och klass. Avståndet är fortfarande fem poäng och jag ser i nuläget inte hur de ska kunna ta in det.
Vilka tar vi stryk mot?
Vi kanske tappar poäng på Anfield, men sen då?

Arsenal har kvar att möta: West Ham (h), Liverpool (b), Fulham (h), Newcastle (b), City (b), Charlton (h), Blackburn (b), Everton (h), Villa (b), Southampton (h), Middlesbrough (b), United (h), Bolton (b), Leeds (h), Sunderland (b).
Kan dessa 15 matcher ge 40 poäng?
Jag tror det.
Och då vinner vi guld - igen.
Inget annat lag fixar mer poäng än 89.

Men det var ett par saker som jag reagerade över igår.
Lauren var inte bra. Varför spelade inte Hästen som jag tyckt gjort bra ifrån sig de matcher han spelat när Lauren varit borta?
Tyckte även Arsene Wenger gjorde konstiga byten.
Vi ledde med 4-0 när han satte igång.
Edu som spelat sparsamt byttes ut mot Gio.
Bergkamp som varit skadad en del ersattes av Jeffers.
Pires som var grym byttes ut mot Kolo Toure.
Varför inte Gilberto mot Gio, Henry mot Jeffers och Wiltord mot Toure?
Brassen Gilberto har spelat varenda match, likaså Henry. När matchen var säkrade borde väl Edu fått 90 minuter och Gilberto lite vila. Samma med Bergkamp.
Att AW inte plockade av Wiltord - som jag personligen inte tyckte var nåt vidare - är konstigt. Pires behöver speltid.
Wilotrd å andra sidan är riktigt omständig. Stannar upp spelet hela tiden och är som en bromspedal. Jämför med Pires som 8 av 10 gånger spelar på ett tillslag och med mycket högre fart.
Börjar dessutom bli lite smått förbannad på hur Wenger behandlar engelska ungdomar som försöker slå sig in i Arsenals A-lag.
Nu är Matthew Upson på väg bort. Varför? Ge honom lite speltid istället.
Jermaine Pennant harvar runt i Watford. En mycket lovande offensiv spelare som hamnat i frysboxen.
Ge Pennant den speltid som Kolo Toure får.
Jag tror inte att det är många som tycker att det skulle vara kul att se ett Arsenal utan engelsmän. Hoppas att vi slipper se det - men då krävs att exempelvis Pennant sätts före spelare som Toure. Tror att vi tjänar på det i längden.

Till sist:

Supporterklubben har riktigt stora planer för framtiden. Hoppas verkligen att ni är villiga att hjälpa till att dra ert strå till stacken för att skapa en riktigt bra och aktiv klubb.

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers!