Medlemmar: 8540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bergkamp riskerar avstängning.

Arsenal vs FA - rond 100

tor 27 feb 2003 kl 20:31

Nu är det officiellt. FA ÄR ute efter Arsenal, och särskilt efter Dennis Bergkamp.

I momentet innan Dennis Bergkamp spelade fram till Thierry Henrys 2-1-mål i matchen mot West Ham för en månad sedan satte han handen – omedvetet, vad jag tror – i ansiktet på Lee Bowyer, så att denne föll till marken i vad som såg ut att vara dödliga smärtor. Detta har nu lett till att Dennis återigen blir granskad av FA:s disciplinnämnd.

Tänk om FA agerade på det här sättet för alla lag. Ruud van Nistelyrooys tre överfall mot Keown och Lauren i FA-cupmatchen mot Arsenal verkar passera helt ostraffade, och om Lee Bowyers alla anfall skulle gå till granskning skulle väl FA:s administrativa omkostnader med råge överträffa USA:s statsskuld. Det finns ingen som helst rättvisa i det här fallet och jag tänker aldrig mer heja på England i en fotbollslandskamp, det är en sak som är säker.