Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Freddie gjorde mål när reserverna föll med 1-4 mot Charlton.

Tröstmål av Ljungberg

tor 27 feb 2003 kl 11:56

Fredrik Ljungbergs resa mot comeback fortsätter. På onsdagen spelade han 75 minuter i reservlaget.

Arsenals reservlag ställde i matchen mot Charlton upp med en handfull spelare med A-lagsrutin, men av dessa är det bara Fredrik Ljungberg som är aktuell för spel i ligan och Champions League. I Charlton spelade bland andra Jonatan Johansson och Jesper Blomqvist.

Charlton vann matchen med 4-1 efter tre mål av Johansson efter två assists av Blomqvist. Freddie gjorde Arsenals mål efter en stickare in i straffområdet av Jermaine Pennant som för övrigt blev utvisad med tio minuter kvar av matchen.

Ljungberg, som inte vet när han är tillbaka i A-laget, sa efter matchen till Aftonbladet att det kändes ganska bra i hälen.
- Det verkade ju mycket bättre efter den här matchen än det gjort i de två tidigare reservlagsmatcher jag gjort, säger mittfältaren. Jag kan väl ändå säga att det kändes bättre, att det var lättare att springa.