Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban tror Arsenal går till CL-final.

Shaaban: "Arsenal vinner Champions League"

ons 19 feb 2003 kl 21:57

Arsenal slår Inter i Champions League-finalen, så lyder Rami Shaabans tips.

Rami Shaaban befinner sig i Egypten på rehabträning. I mars kommer han hem till Sverige och Bosön. Gratistidningen Stockholm city tog innan gårdagens match kontakt med Rami för att be honom tippa årets upplaga av champions league.

- Arsenal vinner! säger han. Det är främst två orsaker till att vi är så bra i år - lagmoralen är fantastisk, det är sånt go och sån stämning i det här gänget att man knappt tror det är sant. Sedan har vi en mycket bred trupp.

- Det är otroligt svårt att plocka fram finallag redan nu, men som det känns tror jag vi får möta Inter. Även Milan kan gå riktigt långt och snackar vi om drömmotståndare hoppas jag på mitt gamla favoritlag Barcelona som är klart bättre än vad dom visat i ligan - men jag säger Arsenal-Inter i final.

Enligt Shaaban så missar Real Madrid kvartsfinalspelet och Lokomotiv Moskva blir vårens stora skräll.

Matrialet är hämtat från gårdagens Stockholm city, alltså innan gårdagens omgång.