Medlemmar: 4617 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Seaman tvingades kliva av skadad.

Målvaktsbekymmer - Seaman skadad

ons 19 feb 2003 kl 11:04

David Seaman tvingades utgå i halvtid i gårdagens match mot Ajax på grund av en höftskada. Detta innebär att Arsenal bara har tillgång till en målvakt (Taylor) till returen i Amsterdam nästa vecka då Warmuz inte är tillgänglig för Europaspel.

Problemet uppges vara en höftskada och Seamans medverkan i de två närmaste matcherna är mycket tveksam. Stuart Taylor, som fick ta över mellan stolparna i gårdagens match låter dock meddela att han är redo att ta chansen, "You have to be prepared," säger han i ett uttalande.
Inför matchen mot City till helgen står därför valet mellan just Taylor och nye Warmuz som har möjlighet att göra sin "riktiga" debut i Arsenaltröjan.

Är Seaman fortfarande inte i spelbart skick till onsdagens returmöte mot Ajax är dock Taylor det enda alternativet.

Dessutom missade Keown gårdagens match pga de ryggproblem som uppdagades efter hans eftermiddagslur (!). Även hans medverkan är i fara de närmaste matcherna.

Stuart Taylor kommenterar även de ständiga målvaktsryktena i Gunners med orden "You pick the papers up and there's a different goalkeeper coming in here week in, week out. But I have to focus on my job."

Mark Åslin