Medlemmar: 5807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ferguson var missöjd med domaren.

Ferguson klagar - igen

sön 16 feb 2003 kl 11:42

Manchester United förlorade stormatchen. Alex Ferguson hade all anledning att vara missnöjd.

Sur-Alex förnekar sig aldrig. Inte ett ord om att Arsenal var bättre slipper ur hans läppar, nej istället anklagar han Arsenalspelarna för att försöka påverka domaren.
- Man hoppas att domaren ska klara av situationen, men det gjorde han inte, säger Fergie. Nio eller tio spelare omringade honom efter varje tackling som om en massaker hade ägt rum. När stora spelare som Patrick Vieira och Sol Campbell omringar domaren är det inte bra för matchen.

Det kan knappast finnas någon – som inte håller på Man United – som gillar Ferguson. Han har nått enorma framgångar, men trots det kan han inte vara ödmjuk. Det var knappt att han erkände att Arsenal var bättre än United förra säsongen och hur han kan få det till att det var Arsenalspelarnas påverkan av Jeff Winter som avgjorde den här matchen vet jag inte.