Gooners nätade för landslaget

tor 13 feb 2003 kl 18:24

Jeffers och Gio gjorde mål. Men fransmännen och engelsmännen var bleka.

Igår spelades det ett antal träningslandskamper runt om i världen och som brukligt var en mängd Arsenalspelare med och spelade för sina respektive nationer.

På Upton Park i London tog England emot Australien och det blev ganska överraskande förlust för lejonen. Australien bäddade för segern i första halvlek då man spelade ut Englands förstauppställning. Ashley Cole och Sol Campbell visade sig inte direkt från sin bästa sida, men det kan sägas om hela det engelska laget.

I andra halvlek bytte Sven-Göran hela elvan och de unga spelare som fick chansen var något bättre än det rutinerade gardet. En av de bättre var Francis Jeffers som också nickade in Englands mål i sin första landskamp. Matchen slutade 3-1 till the Aussies.

För Holland gick det bättre då man besegrade Argentina med 1-0. Målet gjordes av inhopparen Gio van Bronckhorst efter ett rykande långskott från 35 meter.

Frankrike fick spö av Tjeckien med 0-2 trots att Vieira, Henry, Wiltord och Pires spelade.